top of page
Achtergrond webpagina_edited.jpg

VLOEREN

Nieuw bij Kasten & Meer

Ik heb gemerkt dat mijn lieve klanten die, voor met name kasten bij mij komen, met hun slaapkamer en woonkamer bezig zijn. (natuurlijk ook andere ruimtes)

Het zijn immers de belangrijkste ruimtes in ons huis waar we tot rust komen, ontspannen en quality time doorbrengen met onze dierbaren.

Een vloer is de basis van jouw ruimte, een statement dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Of je nu houdt van een warme, knusse sfeer of juist van een moderne, strakke uitstraling.

Daar we nu zowel de vloer als het meubilair aanbieden, maken wij er samen een mooi totaalplaatje van.

Ontdek onze uitgebreide collectie vloeren die variëren van parket en trendy laminaat tot duurzaam en onderhoudsvriendelijk hybride en PVC vloeren. De mogelijkheden zijn eindeloos, en we staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Wij bieden de vloeren aan zonder leggen of we kunnen de vloer ook voor u leggen.

Onderstaand ziet u wat voorbeelden, van producten waar ik helemaal achter sta, vanwege kwaliteit, eigenschappen, afwerking, service maar vooral de mooie kleuren en printen.

HYBRIDE VLOEREN

De Hybride Houten vloeren collectie is een revolutionaire ontwikkeling in de vloeren wereld. Deze vloeren, gemaakt van echt hout, hebben dezelfde voordelen als laminaat- en PVC vloeren. Het is een mix van het beste uit 2 werelden, samengebracht in één prachtige collectie!

 

Zo zijn de XL hybride houten vloeren 24 uur waterbestendig en vocht- en vuil afstotend afgewerkt, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn. En dat is nog niet alles.

Het Hybride Hout is uiterst krasbestendig dankzij de speciale lak, waardoor deze parket vloer perfect is voor huishoudens met huisdieren of kinderen. Dankzij de Wood Powder technologie ontstaat er een ongekend solide en extreem harde vloer, die buitengewoon druksterk is.

 

Daarnaast is aan de bijzondere plankopbouw te zien hoe duurzaam Hybride Hout vloeren zijn. Bovendien zijn deze houten vloeren ook nog eens zeer geschikt voor vloerverwarming! Naast al deze pluspunten zijn de hybride houten vloeren beschikbaar in verschillende afmetingen. De eiken vloeren hebben een unieke XL plank afmeting van 27 cm breedte en 237,5 cm lengte, hiernaast zijn ze ook verkrijgbaar in een kleinere variant van 23,3 cm breedte bij 219,7 cm lengte.

 

Bovendien is er ook het trendy visgraat patroon! Hybride Hout wordt geleverd met 25 jaar garantie en is dankzij de handige click verbinding ook zeer eenvoudig te leggen. Zoek jij een krachtige houten vloer die duurzaamheid, functionaliteit en stijl als kernwaarden heeft, dan is deze nieuwe generatie houten vloeren iets voor jou!

Waarom een hybride vloer
Opbouw van een vloer van hybride hout

WALVIS VISGRAAT LAMINAAT XL

Geen gewoon visgraat maar XL visgraat laminaat met extra grote planken?

 

Het Walvisgraat Laminaat brengt deze unieke combinatie tot leven. Naast de gewone visgraat laminaat patroon vloeren kun je nu dus ook voor een XL visgraat laminaat vloer kiezen.

Met een lengte van meer dan 85 cm en een breedte van meer dan 14 cm zijn ze dus ook groter dan de standaard visgraat vloerplanken.

 

Ondanks de grotere planken zijn de vloeren eenvoudig te leggen met de Fastclick verbinding en meegeleverde starters punt.

 

Bovendien hebben de in Duitsland geproduceerde Walvisgraat Laminaat vloeren een levenslange garantie en watervaste coating. Door de coating zijn de vloeren tot wel 4 uur lang waterbestendig, zelfs tot in de groef! De vloeren zijn tevens aan de bovenkant voorzien van een voelbare structuur. Hierdoor zijn de vloeren niet te onderscheiden van een echte eiken houten vloer.

LANDHUIS LAMINAAT

Landhuis laminaat vloeren hebben een unieke plank breedte van meer dan 32 cm! Het extra breed laminaat beschikt over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag van de vloer.

 

De luxe V-groef geeft het 32 cm brede laminaat net dat beetje extra. Je legt deze XL laminaat vloer plank eenvoudig zelf met de betrouwbare Variclick verbinding.

 

Breed laminaat met smal laminaat combineren?

Ontdek het Landhuis Variatie laminaat, met wisselende plank afmetingen. De extra brede laminaat vloeren zijn waterbestendig, ook in de groef! De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is.

De 12 verschillende breed laminaat vloeren uit de Landhuis Laminaat serie worden geproduceerd in Duitsland en geleverd met maar liefst 20 jaar garantie!

EIKENHOUT VISGRAAD

De tijdloze houten visgraat parket vloeren worden gemaakt van Nederlandse bodem in prachtig traditioneel verband.

Beschikbaar in een werkingsarme duoplank die ook zwevend is te leggen op een ondervloer! De op maat gemaakte visgraat parket vloeren worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland en zijn beschikbaar in vele afwerkingen en behandelingen.

 

Eiken visgraat parket wordt bovendien geleverd met 15 jaar garantie! De korte planken hebben standaard een 4-zijdige V-groef maar kunnen ook zonder voeg worden geleverd. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden in maatproductie, of bekijk de verschillende opties in houtsorteringen.