top of page

KLEDINGKASTEN

Orme kledingkast

Een goede draaideurkast is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Er zijn echter enkele factoren die u kunt overwegen bij het kiezen van een draaideurkast.

Een belangrijke factor is de grootte van de kast. U wilt ervoor zorgen dat de kast groot genoeg is om al uw kleding en accessoires op te bergen. Daarnaast moet u rekening houden met de beschikbare ruimte in uw kamer. 

Dit kan ik optimaal doen, door de kast op maat te maken.

Een andere factor om te overwegen is de kwaliteit van de kast. U wilt een kast die stevig en duurzaam is, zodat deze lang meegaat. Daarom werk ik het meeste met het merk Orme, de zijwanden, tussenwanden zijn allemaal 25 mm, de deuren zijn 22mm of 25mm dik. Stevige achterwanden die ingefreest zijn. De legplanken zijn zelfs 30mm dik. 

Als u in de markt kijkt, zult u zien dat dit vrij uniek is, maar het beste komt nog, want de prijs ligt veelal gelijk of lager dan [maat]kasten die van 18mm gemaakt worden.

Ten slotte is het ontwerp van de kast ook belangrijk. U wilt een kast die past bij uw interieur en stijl. Ik help u door u alle mogelijkheden uit te leggen.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Kast tegen schuin plafond

Bent u op zoek naar een kast die perfect past bij uw woning?

 

Of het nu vrijstaand is of tussen 1 of 2 muren (ingebouwd), ik zorg ervoor dat uw kast op maat wordt gemaakt.

 

Bij mij vindt u de oplossing die bij u past, met de indeling die perfect bij u wensen aansluit.

 

De keuze in materialen en afwerkingen is overweldigend, maar vrees niet, ik sta u bij om de meest esthetische keuze voor u te maken.

 

Ik visualiseer dit is ons tekenprogramma en hierdoor krijgt u een goed beeld van de kast.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Inloopkast op maat

Als u op zoek bent naar een walk-in kast, dan kunt u overwegen om een op maat gemaakte kast te laten maken.

 

Ik biedt een breed scala aan walk-in kasten die u kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende soorten kasten, zoals een doorloopkast met aan weerszijden kastmodules, een inloopkast met 2 hoekmodules of een hoekkast op maat

 

Ik kan de hoogte, breedte, diepte, indeling en accessoires van de kast voor u bepalen.

Als u geen extra slaapkamer vrij hebt, dan kan ik een inloopkast creëren door een deel van een slaapkamer af te scheiden.

 

De inloopkast wordt volledig op maat gemaakt, waardoor ik vrijwel elk huis of appartement, groot of klein, van een inloopkast kan voorzien.

 

Deuren, ramen, leidingen, schuine daken of andere obstakels vormen geen enkel probleem. Ik pas de inloopkast geheel aan de beschikbare ruimte aan.

Neem vrijblijvend contact met mij op!

bottom of page