top of page

Het Team

Wie wij zijn

Marc Noteborn

Marc Noteborn

Founder & CEO

Ik ben geboren in 1965 en opgegroeid in Zuid-Limburg. Direct na mijn opleiding ben ik bij het bedrijf van mijn vader gaan werken, de firma Noteborn. Mijn vader was de pionier die in 1974 op maat gemaakte schuifdeurkasten in Europa heeft geïntroduceerd. Je kunt bijna wel zeggen dat alle huidige aanbieders, direct of indirect uit zijn handelsgeest komen.

 

In 2022 opende ik mijn eigen winkel in Cadier en Keer, waar ik mijn passie voor maatkasten kan delen met anderen. Ik richt me voornamelijk op particulieren die op zoek zijn naar unieke en op maat gemaakte kasten voor hun woning. Ook bedienen we bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte kasten voor hun kantoor.

 

Mijn klanten zijn onder de indruk van de persoonlijke service die ik aanbied en de aandacht die ik besteed aan elk detail van het ontwerp en de uitvoering. Als specialist in maatkasten was mijn vader altijd op zoek naar nieuwe trends en technologieën, en ik zet die traditie voort om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik ben er trots op dat ik elke klant een uniek en op maat gemaakt ontwerp kan bieden dat perfect past bij hun persoonlijke wensen en behoeften.

 

Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog meer mensen te kunnen voorzien en inspireren met mijn werk.

  • Instagram
  • Facebook

Max

CEH

Als CEH (Chief Executive of Happyness) neem ik mijn taak zeer serieus.

Mijn taak is om mijn baas gelukkig te houden en dat hij altijd vol energie is om zijn klanten optimaal te adviseren.

Ik ben een flinke, lieve jongen maar een beetje onstuimig, maar altijd met goede bedoelingen. Ik vind het zo fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en te begroeten, maar dat doe ik alleen maar als ze het willen, want normaal zit ik gewoon in mijn bench. En ik kom er alleen uit als u behoefte heeft om knuffels te geven.

CEH Max
bottom of page