top of page
202307 Day 02 groot_edited.jpg

WOONWANDEN

Woonwanden

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw woonkamer een warme en gezellige uitstraling te geven? Dan is een prachtige woonwand de ideale oplossing voor u! Een woonwand is niet alleen een functioneel meubelstuk om uw spullen in op te bergen, maar ook een ware eyecatcher in uw interieur.

 

Bij ons begrijpen we als geen ander dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van verschillende woonwanden, in alle soorten en maten. Of u nu houdt van modern en strak, of juist van klassiek en elegant, bij ons vindt u gegarandeerd de perfecte woonwand die bij uw interieur past.

 

Maar wij gaan nog een stapje verder. Wij vinden namelijk dat een woonwand niet zomaar een meubelstuk is, maar een essentieel onderdeel van uw thuis. Daarom helpen wij u graag met het plannen van uw droomkast. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de vele mogelijkheden en om samen met u uw perfecte woonwand te ontwerpen.

 

Wacht niet langer en maak van uw huis een warme en gezellige plek om thuis te komen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Woonwanden, zo veel is mogelijk

Bij ons hebben wij oog voor uw wensen en behoeften en helpen wij u graag bij het plannen van uw droomkast. Of u nu op zoek bent naar een moderne en strakke uitstraling of juist een klassieke en tijdloze stijl, de mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd. Wij bieden een ruim assortiment aan woonwanden in verschillende stijlen, kleuren en maten.
 
Onze woonwanden zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met behulp van onze expertise creëren wij een woonwand die perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Zo bieden wij bijvoorbeeld oplossingen voor uw televisie, uw boeken of uw kunstcollectie.

Orme werkplek in woonwand
Orme hoge kasten met open vak

Wenst u meer voorbeelden, dan kunt u catalogi op pagina downloads downloaden

Orme Day 02 detail vitrine
Orme Day 01 detail boisserie
Orme Day 17
Woonwand ORME
Orme Day 03 wall A
bottom of page